Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Sally

Sally är nu redo att hitta sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Sally kom till oss från en koloni med katter och söker ett lugnt hem, utan mindre barn. Hon behöver sällskap av annan, trygg katt. Hemmet får väldigt gärna ha erfarenhet av blyg katt, med tålamod att fortsätta jobba med henne.
Hon uppskattas vara född ca 2018. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.
Sally är besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.
Bor för närvarande i jourhem i Viksjö. Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, helgfri vardag kl 18.30 -20.00. Besök till Sally sker på plats i jourhemmet i Viksjö.

 

Martina

Martina söker sitt FörAlltid hem 😻
——————————————————————

Martina har inte haft det helt lätt här i livet, precis såsom de flesta katterna som kommer in till oss. Hon har dessutom astma, vilket tyvärr ställer lite krav på hennes nya hem. Astma innebär i korthet att katten behöver regelbunden uppföljning hos veterinär, äta medicin livet ut, undvika stressade situationer och dammande / parfymerade produkter.

Hon har adopterats 2 gånger, men fått flytta tillbaka till oss eftersom det av olika anledningar inte fungerade i nya hemmet. Dessutom har det hänt att hon kissat på textilier när hon känner sig otrygg/osäker.
Martina kommer inte överens med andra katter och vi tror att hon inte uppskattar det liv och rörelse som mindre barn innebär.

Hon söker alltså ett lugnt hem som innekatt hos någon utan andra djur och barn, som har mycket tid och kärlek till henne. Som inte röker och har möjligheten att anpassa sitt hem utefter hennes förutsättningar.

Finns hennes nya hem där ute? 🙏🏻

RING isf på vår mobil (där vi sköter samtliga adoptioner) 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 ❤️

Givetvis är hon kastrerad, id-märkt och grundvaccinerad.

Pomma

Hona infångad i ett stall i Frånö, Kramfors/ En försiktig tjej, som söker ett lugnt hem , gärna med trygg kattkompis

Piraten

Hankatt infångad i Skarpbränna, Sollefteå Vem äger ?

Mårran

ÄGER NÅGON MIG? - Viksjö, i närheten av Viksjö kyrka (Härnösands kommun) ——————————————————————————- Denna okastrerade hona har hittats i Viksjö, i närheten av kyrkan. Upphittare och vi undrar om någon saknar henne eller vet något om henne. Vi har god anledning att misstänka att hon är hemlös och har därför tagit in henne till katthemmet, där hon fått namnet Mårran. Ej öronmärkt. Inte kollat chip över hela katten än då hon är undvikande för människor men det kommer göras snarast, samt anmälas som upphittad hos polisen. Äger du katten? - Ring 072-210 78 23 eller Skriv pm/meddelande till oss i Messenger! Har du information om katten? Skriv pm/meddelande till oss på fb

Elsa

ÄGER NÅGON MIG? - Lägdom (Spishuset) Härnösand ——————————————————————— Denna okastrerade hona utan id-märkning hittades i Lägdom, Härnösand. Det finns, eller har åtminstone funnits, en koloni med hemlösa katter i närheten av Spishuset. Vi har god anledning att tro att hon är hemlös och därför har hon tagits inomhus i ett jourhem. Anmäld upphittad hos polis. Äger du katten - Ring vår mobil på 072-210 78 23. Har du information om henne, vänligen skriv pm/meddelande till oss på fb Tack på förhand för överseende om det är din katt

Enya

Honkatt infångad i Viksjö. Troligen Eos´syster. Ca 5-6 månader

Thula

ÄGER NÅGON MIG? - VIKSJÖ (Härnösands kommun)
——————————————————————————
Denna tjej tror vi härstammar från en föredetta koloni av katter i Viksjö. Hon är troligen okastrerad. Ingen öronmärkning, har inte varit möjligt att kolla igenom hela katten efter chip, men baserat på uppgifter från upphittare med god insyn har vi god anledning att tro att hon är hemlös.
Vi tog in henne till katthemmet pga ovanstående, och gett henne namnet Thula, men vill givetvis göra vårt yttersta för att säkerställa att det inte finns någon som saknar henne innan hon får sin ”Öbacka-behandling” som bland annat inkluderar kastrering, idmärkning och ett nytt hem.

Skulle någon mot förmodan äga henne, ber vi om överseende, ta i så fall kontakt med oss på 072-210 78 23.

Sixten

Sixten är en hankatt som vandrat runt i Bollstabruk flera år.( 6-7 år ) Bråkat och pinkat, som ju okastrerade hankatter gör... Han har även cirkulerat på sociala medier till och från, men utan att nån ägare hört av sig.