Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Elsa

Elsa börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻 ————————————————————————- Elsa kom till oss med sina 3 äldre ungar (som nu alla fått egna hem) tack vare en snäll familj som fångade in dem och sen inte bara ställde upp som jourhem, utan även adopterade en av ungarna. I området har det tidigare funnits en koloni av katter. Elsa är fortfarande lite osäker, men har börjat visa sin nyfikna sida och har varit väldigt snäll mot oss tvåbeningar, trots att vi är lite läskiga. Hennes kommande hem behöver med andra ord vara tålmodiga och enträgna att fortsätta hjälpa henne blomma ut ordentligt. Hon delar rum med Mårran på katthemmet och skulle nog uppskatta en snäll fyrfota kompis i nya hemmet. Hon uppskattas vara född ca 2014. Med tanke på hennes bakgrund som hemlös så behöver hon vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid. Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad. 

Grå

ÄGER NÅGON MIG? - Ramsås, Älandsbro (Härnösands kommun)
—————————-
Denna katt har i flera år gått i området (flera hemlösa katter där genom åren). Ägare har efterlysts i lokala grupper i minst 1 år, utan resultat. Okastrerad, ej idmärkt hane.
Finns nu på katthemmet och fått namnet Grå.

Eventuell ägare kontaktar oss via telefon på nr 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.

Vi kommer dock inte vänta på att ägare träder fram.
Denna försummade grabb kommer under veterinärvård mycket snart och orkar han fortsätta kämpa kommer han sen genomgå kastrering, idmärkning, vaccination för att sedan omplaceras till nytt hem ❤️

Wilmer

Wilmer söker sin nya familj! 😻
——————-
Wilmer är ett svart kärleks-monster som inte kan få nog med uppmärksamhet och gos! (På bilden mitt i en gäspning, men finns ytterligare bild i kommentarer).

Han blir 6 år i maj och söker ett hem utan de allra minsta barnen. Vi vet inte hur han funkar med andra djur.
Är sen tidigare kastrerad och öronmärkt med tatuering, men då den blivit otydlig så har vi kompletterat med ytterligare id-märkning med ett chip, utöver att han även blivit grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning av veterinär.

Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa honom.
Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv ser ut 😊

(Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Lilla Gurkan

Hona, lite försiktig

Cindy Mi

Cindy Mi nr . Kommer från dödsbo. Född 2010 Varit utekatt. Bor i jourhem
I