Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2 - 3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612 425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e - post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1170 kronor, då är katten kastrerad, id - märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.
En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Gullan

Bokad: 
Ja

Liten katthona upphittad på Önsta i Sollefteå. Bor i jourhem.

Charlotte

Bokad: 
Ja

Hona på 4 år.

Nalle

Hane på 5-6 månader, vill gärna flytta tillsammans med Floki eller Sture, eller komma till ett hem med andra katter. Är hundvan och bor i jourhem, för besök förmedlas kontakt via telefon 072 210 78 23.

Jamie

Hane, född sommar 2017. Kommer från kattkoloni o mer eller mindre levt utomhus hela livet. Börjar lära sig att människor inte är farliga men förtjänar en ny familj som har tålamod, kärlek o respekt så att han kan blomma ut o bli en älskad familjemedlem. Kräver aktivt engagemang i lugn miljö. 

Morris

Hona, ålder obestämd. Verbal tjej som behöver ett lugnt hem med aktivt engagemang av kattvan person. 

Pricken

Hona ca 2-3 år. Försiktig tjej som behöver ett lugnt hem med kattvana människor. Blir gärna klappad och bortskämd. 

Sibbe

Hane. Född 9/1-17

Unge till Smilla

Van vid andra kattor och hund.