Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2 - 3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612 425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e - post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar från 1 juni 1370kr (tidigare 1170kr), då är katten kastrerad, id - märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

 

 

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Franec

Hankatt ca 2år. Rädd kille som gått ute länge och fångats med kattfälla.Har börjat lita på vissa av oss nu, men behöver ett speciellt hem där man vill fortsätta att göra honom helt trygg. Innekatt iaf tills att han knytit an helt till sin familj

SKRÅLLE

Hane, f februari 2009 som kommit till oss, tillsammans med en annan katt från ett dödbo. En stor , försiktig kille

JACK

Skygg hankatt infångad med kattfälla . Men inne hos oss har han visat sig vara en gosig kille. Ja han är nästan lite "översocial". Han är även lekfull, men vi tror att han inte ska bo med mindre barn, då han kan bli lite intensiv med sitt gosande

Billan

Honkatt ca 10år. Snäll och go tjej, Innekatt