Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1370 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Bosse

Hankatt infångad i en kattkoloni i Frånö/ Kramfors. Lite blyg kille som bor i jourhem för socialisering

Sally

Honkatt infångad i Hamnviken, Kramfors. Sally dök upp och togs omhand i ett stall i Frånö där hon sökt sig till värme och mat, tillsammans med flera andra katter. Vi vet inte vad hon varit med om men det är tydligt att hon nu uppskattar lugn och ro, men detta till trots finns det mycket bus i denna tjej! 

😃 Sally söker sitt alldeles egna hem att fortsätta utvecklas i ❤️

 Gärna där det finns minst en trygg och snäll kattkompis. Hon är fortfarande lite skvätten och kommer behöva ett eget rum först att landa i så inte omvärlden blir alldeles för stor.Vi söker alltså ett lugnt hem utan högljutt stoj med lugna personer, gärna erfarenhet av blyga katter sen tidigare. Hemmet behöver vara utrustat med tålamod och vara beredd att fortsätta aktivt jobba med Sally.

Melissa

Hona 4år . Lite blyg och försiktig men snäll kisse

Ludde och Mega

Ludde och Mega söker ett hem som innekatter tillsammans 😻
Bröder från olika kullar, har bott med lugn och respektfull hund.
Kan vara försiktiga vid ljud o rörelse samt okända människor. Röda Mega är mer kontaktsökande än svarta Ludde i dagsläget. Bägge killarna blir stressade av att åka bil / i bur så de söker ett hem hos människor som mest tycker om att vara hemma och inte bor långt bort från katthemmet 😊 Utöver detta behöver nya hemmet räkna med daglig pälsvård, veterinären fick raka bort några tovor på bägge katterna.
Eventuella spekulanter bör vara beredd på att fortsätta jobba med dem, dvs leka och träna på nya situationer så de utvecklas vidare.

Doris

Hona infångad i ett stall i Frånö,Kramfors. ca 2-4 år

Ragnar Lodbrok

Okastrerad, skygg hankatt infångad i Mjällom.Ca 2 år/7 Ragnar är nu kastrerad mm och söker ett lite lugnare hem med mycket kärlek och tålamod, då Ragnar inte verkar ha så bra erfarenhet av oss människor. Men i RÄTT hem kan han få tillbaka förtroendet för oss igen

Mio

Hankatt infångad i ett stall i Frånö, Kramfors

Lakrits

Hankatt infångad i Prästmon, Nyland. Har vistats i området väldigt länge. //