Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1370 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Sally

Honkatt infångad i Hamnviken, Kramfors. Sally dök upp och togs omhand i ett stall i Frånö där hon sökt sig till värme och mat, tillsammans med flera andra katter. Vi vet inte vad hon varit med om men det är tydligt att hon nu uppskattar lugn och ro, men detta till trots finns det mycket bus i denna tjej! 

😃 Sally söker sitt alldeles egna hem att fortsätta utvecklas i ❤️

 Gärna där det finns minst en trygg och snäll kattkompis. Hon är fortfarande lite skvätten och kommer behöva ett eget rum först att landa i så inte omvärlden blir alldeles för stor.Vi söker alltså ett lugnt hem utan högljutt stoj med lugna personer, gärna erfarenhet av blyga katter sen tidigare. Hemmet behöver vara utrustat med tålamod och vara beredd att fortsätta aktivt jobba med Sally.

Doris

Hona infångad i ett stall i Frånö,Kramfors. ca 2-4 år

Mio

Hankatt infångad i ett stall i Frånö, Kramfors

Pomma

Hona infångad i ett stall i Frånö, Kramfors

Lucy

Hona

Bob

BOB
—————-
Bob söker sitt föralltid hem! 😻
Bob är ca 5 år och söker ett hem hos nån som tycker om att vara hemma och inte reser. Vi tror att han skulle uppskatta att vara ensam katt och få all uppmärksamhet själv ❤️ Han drar lätt på sig tovor så daglig pälsvård behövs (han är delvis rakad nu). Han verkar ha svårt för förändringar och har ett stort förakt att åka i bur och bil så det är en fördel om kommande hem finns i närheten av Utansjö 🙂
Låter det som en bra matchning med ditt hem? Intresserade RINGER 072-210 78 23, helgfri vardag mellan kl 18.30-20.00 för vidare samtal och info. Vi skriver kontrakt med nya hemmet och alla katter kostar 1370 kr att adoptera. Bob är avmaskad, kastrerad, idmärkt med chip och grundvaccinerad.

Grållis

Okastrerad hane upphittad vid återvinningsstationen Geresta, Härnösand. Vem äger?

Nestor

Nestor, född 2/7 2019 söker ett nytt kärleksfullt hem. Levt som innekatt. Intresserade personer RINGER 072-210 78 23, helgfri vardag, mellan kl 18.30-20.00 för vidare info och samtal. ALLA katter kostar 1370 kr att adoptera och vi skriver kontrakt med nya hemmet 🙂 Nestor är givetvis kastrerad, id-märkt med chip och grundvaccinerad.