Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612-425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1370 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Hjärtrud

Hona, ca 2år, infångad i Älandsbro med sina 3 ungar

Ymer

Hane upphittad i Älandsbro. Lite äldre slagskämpe, som behövde hjälp av oss bl a med sina öron

Smulan

Den här lilla tjejen blev dumpad av en man på cykel utanför Limstagatan 26 i Kramfors lö 19/9. Kattungen hade 7 cm av tarmen ute och vi åkte till jourveterinär med henne. Veterinären tyckte att hon skulle få somna in . Är det nån som vet något mer om detta? Som såg när det hände? Som vet vems kattunge det är? Ring oss 072-2107823 eller 0612-42555