Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2 - 3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 0612 425 55 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e - post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En katt kostar 1170 kronor, då är katten kastrerad, id - märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad.
En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de flyttar ut i Kyrksalen.

Maja

Hona, f 2017. Kommer från en stor kattkoloni. Hade 2 ungar som nu flyttat. Maja är lite försiktig mot nya människor, men är en gosig och lekfull tjej mot de hon lärt känna. 

 

Fia

Hona, ca 2 år. Kommer från en stor kattkoloni, så hon söker ett lugnare hem där hon kan fortsätta att träna på att bli riktigt trygg

Kurre

Hankatt infångad söder om Hsand. En lite avvaktande kille, som troligen gått ute länge.Ca 3-4 år. Kurre är fortfarande en ganska otrygg kille. Men de han litar på gosar han med och visar han även magen för. Så vi hoppas att "rätt" hem till honom dyker upp

Smokie

Hona, ca 1år. Kommer från en stor kattkoloni, så är lite försiktig av sig. Söker ett lugnare hem 

Tua

Hona f 8/6-18. Kommer från en stor kattkoloni. Gosig, lite lugnare ungkatt. Lite avvaktande mot nya människor.  Vill ha kattkompis/ar. Hundvan