Våra Katter

Information

Kyrksalen:

De flesta av dessa katter kan besökas på katthemmet( Bara tidsbokning just nu) och är redo att bli bokade eller är nyligen bokade men har inte flyttat än.
Dock förekommer det att en del blivande hem redan har katter. Då kan det hända att en del köpare behöver 2-3 veckors prövotid för att se om katterna accepterar varandra. Under tiden finns katten kvar här på hemsidan och står då angiven som bokad. Detta innebär alltså att det ibland finns fler katter här på sidan än det faktiskt gör på katthemmet. Så förväntar du dig att träffa en speciell katt är det säkrast att först ringa 072-2107823 innan du kommer på besök.

Våra katter går inte att boka via e-post eller per telefon, vi vill att man kommer på besök och bekantar sig med den katt man är intresserad av innan bokning sker. 
En vuxen katt ( över 6 månader) kostar 1570 kronor, då är katten kastrerad, ID-märkt och registrerad i SKK, grundvaccinerad och avmaskad. En kattunge, under 6 månader, kostar 1770kr

En katt är inte slutgiltigt bokad förän bokningsavgiften på 170 kronor kommit in på vårt konto.
Är det en kattunge man adopterar, ännu för ung för kastrering, så står vi för den kostnaden då den nya ägaren senare tar katten till veterinär, vi följer upp att detta görs. 

Tänk på att vi även har katter i karantän, titta gärna också på dem genom att klicka på Nyinkomna / Karantän. Dessa är dock inte bokningsbara före de är friskförklarade och flyttat ut i Kyrksalen.

Cigge

Ungkatt som fångats in i Frånö, där den funnits ca 6 månader. // Har kommit tillbaka till oss. Bor i jourhem i Frånö

Piraten

Piraten söker sitt FörAlltid hem 😻
Piraten är en lite försiktig kille som tidigare levt som hemlös i Sollefteå. Han uppskattas vara ca 4-5 år. Även han vill gärna vara med, men på tryggt avstånd eftersom han tycker det är rätt onödigt med klappar och beröring fortfarande. Äter man däremot sushi eller tonfisk så får man förvänta sig ett grått, hårigt plåster 😅
Han skulle behöva en snäll, trygg kompis som inte är lika aktiv som Enya. Men det absolut viktigaste är ett hem med kärlek och förståelse för hans individuella behov som är beredd att fortsätta jobba med honom. Vi tror inte han skulle uppskatta yngre barn pga höga ljud och hastiga rörelser. Av förståeliga skäl behöver han vara innekatt tills han är helt trygg.

Piraten är kastrerad, id-märkt med chip, grundvaccinerad och genomgått en översiktlig besiktning.
Adoptionsavgift för vuxna katter över 6 månader är 1570 kr, varav 170 kr är bokningsavgift.
Intresserade RINGER 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.
Han bor i jourhem (tillsammans med Enya) och kan besökas på plats i centrala Kramfors efter överenskommelse.

Mårran

Mårran börjar titta sig om efter sitt FörAlltid hem 😻
————————————————————————-
Mårran kom in till oss med sina 5 ungar, och hela familjen fick namn efter karaktärer ur Tove Janssons böcker om Mumin.
Dessutom tog hon sig an en ensamkommande kattunge i samma ålder som övriga ungar nån vecka senare ❤️ Så hon förtjänar verkligen nån som gör samma för henne.

Hon gör dock skäl för sitt namn och har bjudit oss på en liten utmaning 😅 men vissa tillåter hon faktiskt att klappa henne när hon är på humör och har äntligen börjat släppa sin tuffa fasad lite.

Med andra ord söker hon ett lugnt hem med förståelse och kärlek att hjälpa henne ta igen åren som hemlös. Hon delar rum med Elsa på katthemmet och kommer behöva en snäll fyrfota kompis i sitt nya hem.

Hon uppskattas vara född ca 2017. Hon behöver vara innekatt tills dess hon är trygg nog i nya hemmet, vilket kan ta lång tid.

Självklart är hon besiktad, grundvaccinerad, id-märkt med chip och kastrerad.
Kostnad för adoption är 1570 kr, varav 170 är bokningsavgift.

**Intresserade RINGER på vår mobil: 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30 -20.00**

Grå

ÄGER NÅGON MIG? - Ramsås, Älandsbro (Härnösands kommun)
—————————-
Denna katt har i flera år gått i området (flera hemlösa katter där genom åren). Ägare har efterlysts i lokala grupper i minst 1 år, utan resultat. Okastrerad, ej idmärkt hane.
Finns nu på katthemmet och fått namnet Grå.

Eventuell ägare kontaktar oss via telefon på nr 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00.

Vi kommer dock inte vänta på att ägare träder fram.
Denna försummade grabb kommer under veterinärvård mycket snart och orkar han fortsätta kämpa kommer han sen genomgå kastrering, idmärkning, vaccination för att sedan omplaceras till nytt hem ❤️

Wilmer

Djuränkling som vi hjälper till att hitta ett nytt hem till

Kaffe och Latte

2 trevliga katter som vi hjälper hitta ett nytt hem. Vill flytta tillsammans