Hittat hem / Nytt hem

Information

Dessa katter och hundar har hittat tillbaka till sina hem eller fått nya kärleksfulla hem.

Luna Tuss

Hona f 2009. Kommer från dödsbo

Östen

Skygg katt, infångad vid katthemmet i Utansjö. Vet du något om den? Ring 072-2107823// Östen visade sig vara en sliten katt med många " krämpor" . Så i samråd med veterinär fick han somna in

Signe

Signe söker sitt FörAlltid hem! Signe och Siri är kullsyskon och har precis fyllt 4 år ❤️ Vana innekatter, och får gärna fortsätta vara det. Deras päls kräver daglig omvårdnad för att motverka tovor - vilket deras nya hem måste vara förberedd på. De är inte vana att bo med varken barn eller hund, men har hos oss träffat kattvana barn mellan 7-12 år, vilket de har varit positiva till. Båda har genomgått översiktlig besiktning, grundvaccination och id-märkning med chip. Siri var kastrerad sen tidigare och nu har även Signe blivit kastrerad. Under tiden Signe läkte efter kastrering har de haft varsitt rum och vi har sett att de antingen kan flytta tillsammans, eller var för sig då de inte är särskilt fäst vid varandra och istället kan kivas såsom systrar kan göra. Bor man däremot lite större och nya hemmet vill adoptera båda, så går det lika bra eftersom de trots allt bott med varandra. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

// Har fått ett hem som innekatt tillsammans med sin syster

Siri

Siri söker sitt FörAlltid hem! Siri och Signe är kullsyskon och har precis fyllt 4 år ❤️ Vana innekatter, och får gärna fortsätta vara det. Deras päls kräver daglig omvårdnad för att motverka tovor - vilket deras nya hem måste vara förberedd på. De är inte vana att bo med varken barn eller hund, men har hos oss träffat kattvana barn mellan 7-12 år, vilket de har varit positiva till. Båda har genomgått översiktlig besiktning, grundvaccination och id-märkning med chip. Siri var kastrerad sen tidigare och nu har även Signe blivit kastrerad. Under tiden Signe läkte efter kastrering har de haft varsitt rum och vi har sett att de antingen kan flytta tillsammans, eller var för sig då de inte är särskilt fäst vid varandra och istället kan kivas såsom systrar kan göra. Bor man däremot lite större och nya hemmet vill adoptera båda, så går det lika bra eftersom de trots allt bott med varandra. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

// Har fått ett hem tillsammans med sin syster som innekatt

Dennis

Hane ca 17v. Bror till Leo och Tiger /7 Har fått ett hem tillsammans med sina 2 bröder

Tiger

Hane ca 17v. Bror till Leo och Dennis // Har fått ett hem tillsammans med sina 2 bröder

Leo

Hane ca 17v. Bror till Tiger och Dennis / / Har fått ett hem tillsammans med sina 2 bröder

Sotis

Hona f 2019. Snäll och trevlig. Vill ha ett hundfritt hem utan små barn

Lexus

Lexus söker sitt För Alltid hem 😻 ———— Lexus kom in till oss efter att ha gått och sökt mat och värme i ett område några veckor. Han var kastrerad sen tidigare, men tyvärr inte id-märkt. Vi har sökt efter möjlig ägare - men utan resultat, varför han nu söker ett eget hem. Vi tror han är nöjd att vara innekatt - ska han ha tillgång till utevistelse behöver man säkerställa att han klarar att vara utekatt. Möjligen kan han funka med annan snäll och försiktig katt, då denna kille är så mjuk i sin framtoning. Av samma anledning tror vi inte han uppskattar det liv och rörelse som de allra minsta barnen innebär. Han har hos oss blivit översiktligt besiktad, idmärkt med chip, och grundvaccinerad. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa honom. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).

Kaffe och Latte

Kaffe och Latte letar sitt FörAlltid hem! 😻 ———————— Dessa raringar söker ett lugnt hem som innekatter, då de alltid varit det. De vill inte bo med barn eller hundar, då de är rädd för dem (möjligen kan enstaka äldre, lugna barn funka). De är uppväxta med varandra och ska ovillkorligen flytta tillsammans. De blir 2 år i april. Kaffe (svart hona med lite vitt) är mer framåt, medans Latte (vit hane med svart) kan behöva lite hjälp att våga, men de han känner sig trygg med, då gosar han istället järnet! 😅 De är kastrerade sen tidigare, har hos oss blivit idmärkta med chip och blivit grundvaccinerade och besiktade. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa dem. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut. (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift). (Lånad bild från förra hemmet).// Har fått ett hem tillsammans

Sidor