Hittat hem / Nytt hem

Information

Dessa katter och hundar har hittat tillbaka till sina hem eller fått nya kärleksfulla hem.

Duchesse

Duchesse kom till oss från ett dödsbo, Helst bo så till att de kan ha tillgång till utevistelse när de gjort sig ordentligt hemmastadd. Tama, gosiga och rätt lugna katter. De är vana lite äldre barn och en snäll hund. Duchesse är ca 7 år. Bagheera, som även kallas Baggen - blir snart 11 år. Båda är översiktligt besiktade, grundvaccinerade, och vi har kompletterat deras tidigare örontatuering med ett id-chip. Sen tidigare var de kastrerade. Dessutom är de försäkrade hos Agria, vilka kan tas över av deras nya hem för en obruten kedja. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 (Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift).   // Har fått ett hem

Mira

Hona f 22/6-23. PolyAnns unge  // Har fått ett hem tillsammans med en av sina systrar

Mirjam

Hona f 22/6-23. PolyAnns unge // Har fått ett hem tillsammans med en av sina systrar

Mika

Mika söker sitt FörAlltid hem! 😻 Mika är en liten tjej som blir 13 veckor på torsdag och kom in med sin mamma och 3 syskon (som nu blivit bokade). Hon är full i bus och nyfiken i en strut! Hon är van sin familj och 2 st äldre katt-hanar och söker ett hem där ett annat fyrbent sällskap finns 🐈🐕 Hon är avmaskad, grundvaccinerad, översiktligt besiktad och id-märkt med chip. Även försäkrad hos Agria, vilken ny ägare kan fortsätta om de vill. Som alla kattungar ska hon vara strikt inomhus tills hon är helt läkt efter kastrering, nya hemmet ombesörjer själv kastrering vid 6 månaders ålder - men vi står för den kostnaden. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid är helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa henne. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA kattungar under 6 månader - 1770 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift. // Har fått ett hem :)

Mikkel

Hane f 22/6-23. PolyAnns unge // Har fått ett hem :)

Bruno

Bruno har fått ett hem

Bruno uppskattas vara ca 5 år, och togs omhand av en nyinflyttad snäll person efter han blev lämnad kvar av föregående hyresgäst..
Han ska vara wnda katten, då han bråkar med både honor och hanar tyvärr. Men mot människor är han en otroligt kärleksfull och kontaktsökande ”liten” grabb 😊

Han är van att kunna gå ut och söker ett hem där han kan fortsätta göra det.

Han var kastrerad sen tidigare, och har nu blivit avmaskad, besiktad, grundvaccinerad och id-märkt med chip. Han är även försäkrad hos Agria, vilken ny ägare kan fortsätta om de vill.

Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid är helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa henne.

Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊
Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift.

Segisman

Hane f ca 2018// Har fått ett hem :)

Hulda

Hulda söker sitt FörAlltid hem! 😻 Hulda är ca 2 år och är van andra katter och hund, samt barn. Hon kan vara lite försiktig och behöver ett hem som hjälper henne ta plats, så hon kan visa hur Underbar hon är 😻 Adopteras med fördel som innekatt - hon är inte van att vara ute och tordes inte ge sig till känna på över 2 veckor när hennes övriga familj hittades ensamma ute i skogen.. Hon är nu avmaskad, grundvaccinerad, översiktligt besiktad, kastrerad och id-märkt med chip. Även försäkrad hos Agria, vilken ny ägare kan fortsätta om de vill. Intresserade RINGER vår mobil 072-210 78 23, telefontid är helgfri vardag kl 18.30-20.00 för samtal och att boka besök att träffa henne. Vi är mån att matcha rätt hem med rätt katt, varför vi behöver lite information om nya hemmet och hur deras liv kommer se ut 😊 Vi skriver kontrakt vid adoption och tar ut en adoptionsavgift som är lika för ALLA vuxna katter - 1570 kronor, varav 170 kronor är en bokningsavgift. // Har fått ett hem :)

Mister

ÄGER NÅGON MIG? - Landtjärn, Älandsbro (Härnösand kommun) —————————— Katten är en okastrerad hane utan id-märkning. (Vi har jämfört med samtliga album över efterlysta katter hos oss, det är inte en katt som fortfarande ligger som efterlyst hos oss). Ingen katt med liknande utseende är förlustanmäld hos polisen. Äger du katten, eller vet något om den, tex tips på möjlig ägare? Vänligen kontakta oss på vår mobil 072-210 78 23 (telefontid helgfri vardag kl 18.30-20.00). Vi gör vårt yttersta för att svara i tid, men har få resurser. Boende i området noterade i ca 5 dagar denna rädda katt som verkade vilsen och övergiven, längs vägen mellan Landtjärn och Kullamark i Stigsjö. Ingen i området känns vid den eller har sett den tidigare. Eftersom den höll sig på en sträcka med bara skog, och sökte skydd i en vägtrumma, mkt vilt i området och att området är känt som en plats man dumpar katter från bilar genom åren, så upplevdes läget brådskande. Den gick inte att närma sig då den var rädd och utan vetskap om kön eller eventuell id-märkning är efterlysning av ägare ofta svårt på en katt med dessa färger. Varför beslut igår kväll ändå togs att få in den till katthemmet, för att vidare kunna efterlysa ägare. Hos oss har den fått arbetsnamnet Mister. Hittas ingen ägare kommer katten så småningom omplaceras via oss. DELA gärna i området (men undvik onödiga kommentarer)

Grållis

Hane f 2018 som kommit tillbaka till oss pga att ägaren avlidit

Sidor