Bokade

Mister och Missus

Bokad: 
Ja

Söker ett nytt hem då deras ägare måste flytta till ett äldreboende. Trevliga katter som är väldigt kära i varandra, så devill fortsätta att bo tillsammans

Otis och Lilo

Bokad: 
Ja

Otis och Lilo söker ett hem tillsammans 😻

Detta syskonpar är ca 6 månader och är väldigt fästa vid varandra. Har varit innekatter sen födseln och är kastrerade, id-märkta och grundvaccinerade. Som med alla yngre katter är de lekfulla och hittar på hyss. Vill ha mycket uppmärksamhet, lek och gos 😻

***Intresserade RINGER 072-210 78 23 - telefontid är helgfri vardag, kl 18.30-20.00, för vidare samtal och för att boka in besök att träffa dem.***

Det är INTE först till kvarn som gäller, vi förbehåller oss rätten att välja hem.

Adoptionsavgift för samtliga katter över 6 månaders ålder, är totalt 1570 kr per katt.

Max

Bokad: 
Ja

Hankatt som vandrat runt och matfriat i Sandviken, Kramfors en långre tid. Uppskattas vara 3-5 år. En trevlig, pratglad kille som vill gå ut i en bra kattmiljö.

Tamelin

Bokad: 
Ja

Thulas son

Einar

Bokad: 
Ja

Einar söker sitt För Alltid hem 😻

Einar kom till oss via polisen, som hittat honom ensam med en avliden ägare i ett dödsbo 😿
Han visade rätt snabbt hur go han är på katthemmet, men är av förståeliga skäl en lite osäker pojke som genomgått något traumatiskt. Vi vet inte med säkerhet varken ålder eller hur han levt förut men en uppskattning från veterinär är att han är runt ca 5 år. Vi tror att han levt som innekatt utan andra djur.
Med andra ord söker han ett lugnare hem fullt av kärlek och tålamod men som kan hjälpa honom framåt, att bli hans trygghet.

Einar är sen tidigare kastrerad. Av oss id-märkt med chip och grundvaccinerad mot kattsnuva och kattpest. Kommer ta bort tandsten vilket ombesörjs av oss om inte nya hemmet själva önskar göra detta.

Intresserade RINGER 072-210 78 23 - telefontid är helgfri vardag, kl 18.30-20.00, för vidare samtal och för att boka in besök att träffa honom.

Adoptionsavgift för samtliga katter över 6 månaders ålder, är totalt 1570 kr.

Lovis

Bokad: 
Ja

Hona 4 år

Vitnos

Bokad: 
Ja

ÄGER NÅGON MIG?
———————————
Denna katt är upphittad vid hotell Höga Kusten, där den befunnit sig i minst 4 dagar och sökt skydd och värme. Yngre katt utan id-märkning, mager o liten. På grund av ovanstående och eftersom det inte är just annan bebyggelse i närheten togs katten in till katthemmet. Fått namnet Vitnos hos oss. (Vi går inte ut med kön, eventuell ägare vet vilket kön katten har).

Vi ber om överseende om vi råkat ta in någons katt men hoppas i så fall på förståelse.

Har du information om katten eller äger den? Skriv meddelande till oss på Messenger eller ring 072-210 78 23.

Dela gärna i området!

Otis

Bokad: 
Ja

Tussies unge, hane

Tyson

Bokad: 
Ja

Tussies unge, hane

Lilo

Bokad: 
Ja

Tussies unge, hona

Sidor